0   /   100

Proffs Videografer är dyra?

Start Reading

I denna digitala tidsålder där alla har en videokamera (som tex. mobiltelefon eller att filma med en stillbildskamera), kan vem som helst anspråk på att vara en professionell Videograf. Men som kund, tror ni att ni att bara betalar för själva videon, ni betalar även för erfarenhet, tid och expertis.
De flesta av de människor som tanke om videofilmning, tycker att det är väl bara att trycka på några knappar sikta med videokamera-objektivet i några timmar. Men det är långt från verkligheten.
Låt mig förklara orsakerna till varför en Proffs Videograf är så dyr.

 • Alla Proffs Videografer är heltidsvideografer. De reser till olika platser och kommer alltid filma efter sin bästa förmåga. De ger dig sin dyrbara tid. De försöker inte för att hinna med flera uppdrag inom en dag. De vill hellre göra ett kvalitetsuppdrag istället för flera med sämre kvalitet.
 • Proffs Videografer kompromissar inte. De kommer alltid att ge dig det bästa de kan.
 • Vet du att proffs Videografer lär sig ytterligare genom utforska nya dimensioner med att gå med i olika videografi föreningar och får därigenom erfarenheter från kollegor. De har också kostnader för sina dyra redigerings-datorer, telefonräkningar, elräkningar och studiohyra som skall ingå i video-tjänsten.
 • De deltar i olika seminarier bara för att hålla sig uppdaterad inom videokonsten.
 • Proffs Videografer kompromissar inte med kvaliteten på deras utrustning. De spenderar massor av kapital på att ha flera videokameror, objektiv, stativ, ljus/ljudutrustning för alla situationer.
 • De köper professionella licenser för programvaror som redigering, fotobearbetning, animering m.m. och har olika dyra backup lagringslösningar och många andra saker.
 • De kan ha ett litet team som arbetar med dem. Videografen betalar dem för deras arbete från sin inkomst, som senare skall ingå i beställarens video.
 • Det finns en unik stil i varje Videograf och det är därför varje filmning kan se annorlunda ut. De vet mycket väl hur man skapar en perfekt videobild vid varje tagning.
 • Genom sin erfarenhet med redigering vet de precis vad som skall ingå i videon och vet exakt vad som skall filmas och behöver därför inte gå omkring och filma meningslösa scener.
 • Erfarenhet är det enda som kan slå allt. Ett proffs har stor erfarenhet. De kan ge dig råd över ett antal saker som du inte kan besluta. De vet vad som är rätt och vad som kan gå fel.
 • Proffs Videografer håller sig inte bara själva uppdaterade, utan också håller även sin utrustning uppdaterad med den senaste tekniken. De försöker alltid att matcha sina kunder smakriktningar perfekt.

Hoppas att du som har tagit dig tid att läsa den här kommer att få en bättre förståelse för varför professionella Videografer är dyra.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.