Projektbeskrivning

Bröllop i Täby Kyrka

Videofilmningen började kl. 13.00 – 01.30

Brudparets kommentarer:

Tack vare Tommy och SitoCam har vi fått möjligheten att vara gäster på vårt eget bröllop! Videon är en fantastisk spegling av allt som vi kände och upplevde under vårt livs största dag! Ingenting kan ersätta det som videon får oss att känna och minnas när vi nu i efterhand tittar på den.
Arbetet utfördes proffsigt från första mötet till slutleveransen av denna fantastiska produkt.
Stor kunnighet och “kunden i fokus” har genomsyrat vårt samarbete med SitoCam och vi kan varmt rekommendera Tommy och SitoCam till alla som vill sätta en personlig prägel på en minnesvärd dag!
Lisa & Jan

Bröllop i Täby Kyrka

Videofilmningen började kl. 13.00 - 01.30

Brudparets kommentarer:

Tack vare Tommy och SitoCam har vi fått möjligheten att vara gäster på vårt eget bröllop! Videon är en fantastisk spegling av allt som vi kände och upplevde under vårt livs största dag! Ingenting kan ersätta det som videon får oss att känna och minnas när vi nu i efterhand tittar på den. Arbetet utfördes proffsigt från första mötet till slutleveransen av denna fantastiska produkt. Stor kunnighet och "kunden i fokus" har genomsyrat vårt samarbete med SitoCam och vi kan varmt rekommendera Tommy och SitoCam till alla som vill sätta en personlig prägel på en minnesvärd dag! Lisa & Jan