BRÖLLOPSVIDEO PRODUCERAS PÅ ETT NYTT UNIKT SÄTT?

Att producera en kvalitets Bröllopsvideo är att det kräver planering, omsorg om detaljer till en som är unik personlig hyllning till kärleken.

SitoCAM skapar en Bröllopsvideo som har både handling och är underhållande och gör att er Bröllopsvideo ett mervärde.

Fånga Foto från Video?

Jag får förfrågan från Brudpar om jag kunde leverera Foto från Bröllopsvideon. Eftersom Videon har så hög upplösning är det inte några problem att fånga Foto från Videon denna möjlighet uppskattas. De Brudpar som sett SitoCAM Videoarbete både under videofilmningen och den producerade videon är nöjda.

  • Oavsett vilket Videouppdrag det är har vi som mål att producera den bästa möjliga Video som är både kreativt och teknisk möjlig.

  • Med erfarenheten från olika uppdrag har det gett oss rutin på ljussättning, ljud och kreativ bildsättning som ger beställaren ett garanterat resultat.

Jag har träffat många redan gifta Brudpar på de Bröllopsmässor jag ställt ut på. De stannar upp framför min storskärm och tittar förvånat på de exempel av Bröllopsvideo jag har. Efter en stund säger de ofta gemensamt ”varför valde vi inte video istället för Foto?” Det känns tråkigt att inte träffat dem innan de gjort sitt ensidiga val och kunnat bevisa hur mycket en Bröllopsvideo som ger ett överlägset minne av deras Bröllop än vad någonsin ett Foto kan ge. Tidigare brudpar som valt video vill verkligen rekommendera Bröllopsvideo till blivande Brudpar.

Jag träffar många Brudpar på Bröllopsmässor under åren.

• Vid en beställning av en Bröllopsvideo ställs inga kvalitetskrav?
• Efteråt blir många Brudpar besvikna att kvaliteten inte blev vad man önskade sig och videon blev något man gömmer i bokhyllan och ogärna visar för sina släktingar och vänner.
• Jag får dessutom kontakt med brudpar som efter Bröllopet ångrar sig djupt att dom inte valt kvalitetsvideo istället för ett billigt alternativ från en amatörvidegraf eller god vän. De frågar mig om det går att rädda deras video till att få en bättre kvalitet. Det händer oftast att det inte möjligt för den dåliga videokvaliteten som dom fått.
”De Brudpar som upplevt en dålig kvalitet på sin Bröllopsvideo ber mig varna andra Brudpar att göra samma misstag”
• Därför är det mycket viktigt att Brudparet bestämmer sig vilken kvalitet dom vill ha innan dom bestämmer sig för vilken Videograf som skall videofilma deras Bröllop.
• Jag säger till Brudpar att om dom inte har råd med en kvalitetsvideo är det bättre att dom anlitar en duktig Fotograf som dokumenterar deras Bröllop.

Våra nöjda kunder