0   /   100

Täby Kyrka

Tack vare Tommy och SitoCam Video har vi fått möjligheten att vara gäster på vårt eget bröllop! Videon är en fantastisk spegling av allt som vi kände och upplevde under vårt livs största dag! Ingenting kan ersätta det som videon får oss att känna och minnas när vi nu i efterhand tittar på den. Arbetet utfördes proffsigt från första mötet till slutleveransen av denna fantastiska produkt. Stor kunnighet och "kunden i fokus" har genomsyrat vårt samarbete och vi kan varmt rekommendera Tommy och SitoCam Video till alla som vill sätta en personlig prägel på en minnesvärd dag!

Lisa och Jan

Ingarö Kyrka

Vi är glada över filmen som är ett fint minne att ha för oss och vår familj. Ljud och bild var av god kvalitet och filmen var välklippt så att det blev en berättande historia. Som brudpar anlände vi sist till kyrkan och det är roligt för oss att se när gästerna anlände till kyrkan och tog plats i bänkarna etc. Tommy och hans fru filmade diskret och störde inte vigseln på något sätt. Vi hade en god kommunikation med Tommy på mail och telefon i god tid innan vigseln och ett bra möte där vi fick all information vi behövde.

Katarina o Henrik

Botkyrka

Vi vill tacka så jättemycket för den fina och genom arbetade videon! Alice och Jag är så glada för den. Det är ett jättefint minne och så kul för oss att kunna se tillbaka och uppleva allt igen. Det var så mycket som man inte kunde se under dagen så det var verkligen perfekt att få se allt från din video. Återigen tack så mycket!

Alice och Nahom

Nacka Kyrka

Tusen tack för en väldigt fin filmning av mitt och min mans vigsel och den traditionella bröllopsfesten! Du fick med många fina stunder och minnen från kvällen som vi kan åter uppleva i filmen. Det var även trevligt att det var filmat från olika vinklar!. Stort tack för ditt arbete!

Lillet och Filip

Bröllop Loka

En av de mest fantastiska dagarna. Jag har aldrig känt mig så omhändertagen. Vi visste båda två att allt skulle bli helt och otroligt på filmen, och ändå lyckades Tommy över våra förväntningar. Filmen har vi tittat på både en och två gånger sedan dess och får samma känsla i magen varje gång som vi hade på bröllopsdagen. Dessutom upptäcker jag nya saker som jag inte tänkte på under själva högtidsdagen. Vill du ha ett otroligt minne, gjort av proffsiga personer rekommenderar jag SitoCAM Video starkt.

Domenicka och Anders

Domkyrkan i Visby, Gotland

Vi kan varmt rekommendera Tommy på SitoCAM Video för er som söker en Videograf till ert bröllop. Han var en väldigt varm och trevlig person och mycket professionell med en massa god råd om hur vi kunde föreviga vår stora dag på bästa sätt. Videograf är givetvis ännu en kostnad i bröllopsbudgeten, men Tommy hade det bästa priset när vi frågade runt och vi känner definitivt att vi fick ordentlig valuta för pengarna. Vår bröllopsfilm blev långt över våra förväntningar. Som alla konstnärer är han pedantiskt med detaljerna men det gör också att slutresultatet blir extremt bra..

Johanna och Jonas

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.