For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

SitoCAM Videotjänst

tidigare:Home/SitoCAM Videotjänst

Vi producerar er Företagsvideo ni önskat sedan länge.
Vår erfarenhet garanterar er resultatet.
Ge oss möjligheten att bevisa detta!

Våra Videotjänster är:
Företagspresentationer, Produktvideo, Webbvideo, Reklam, Dokumentär, Föreläsning. Kultur.
Hög kvalitet, noggrannhet, lång erfarenhet med nöjda kunder.

VARFÖR ANVÄNDA VIDEO FÖR ER MARNADSFÖRING?

Vår specialitet nu är att helt videofilma med robotstyrda videokameror som ger en mer ostörd och autentiskt resultat, anlita oss gärna för konferenser eller dokumentärer.Vår tekniska utrustning omfattar allt som tex. elektroniks gimbal som ger en fantastisk stabilitet vid rörlig videoinspelning. Vi har även videokran som ger imponerande tagningar som vida överträffar markbunden videoinspelning.
Vi har erfarenhet och utrustning att klara de flesta Videouppdragen!

 • Så titta runt se vad vi gör och om vi kan inspirera er?
 • Tänk er om era kunder blir intresserade av en produkt men vill veta mer och vill se hur den fungerar kanske hur man kopplar ihop den med ett verktyg som kunden redan har, då kan ett videoavsnitt lätt visa och informera.
 • Vi skulle vi uppskatta att få prata med er om ert kommande videoprojekt.
 • SitoCAM har sin bas i Sundbyberg men är verksam över en stor del av Sverige.
– med att varje videoavsnitt måste lyckas med en enda tagning. På samma sätt som man gör en Dokumentärfilm.
Kunden förväntar sig den färdiga Eventvideon skall se ut som en professionell långfilm, med perfekta videoscener av varje ögonblick.
Att producera en perfekt video och samtidigt kämpa med problem som högt ljud, okontrollerbart ljus och snabba scenförändringar, gör videografi mycket utmanande jämfört med andra typer av filmskapande.
De flesta misstag undviks av professionella Videografer!

– Pris för Videouppdragen följer Svenska Bildleverantörernas Förening, Prislista.
Vi försöker alltid hitta bästa priset på er beställning samtidigt tillfredsställa era önskemål.

Videoexempel

Av Integritetsskäl visas inte fler exempelvideo

I denna digitala tidsålder där alla har en videokamera, som tex. en mobiltelefon eller att filma med en stillbildskamera, kan vem som helst påstå sig vara en professionell Videograf. Men som kund tror man att man bara betalar för själva videon, sanningen är att man betalar även för en erfarenhet, tid och expertis. De flesta av de människor som har tankar om videofilmning, tycker att det är väl bara att trycka på några knappar sikta med videokamera i några timmar så är jobbet gjort. Men det är långt från verkligheten.
Det är efter videofilmningen som det verkliga arbetet börjar. Då krävs det verkligen att det som filmas tas om hand på rätt sätt genom att klippningen utförs professionellt för att videon skall få sitt rätta värde. Det är det som avgör om videon ser ut som om den är gjord av proffs och som ger ert företag den rätta framtoningen för era kunder.

Låt oss undersöka om professionell videofilmning är dyr?

 • Alla professionella Videografer är heltidsvideografer. De reser till olika platser och kommer alltid filma efter sin bästa förmåga. De ger dig sin dyrbara tid. De försöker inte för att hinna med flera uppdrag inom en dag. De vill hellre göra ett kvalitetsuppdrag istället för flera med sämre kvalitet.
 • Pro Videografer kompromissar inte. De kommer alltid att ge dig det bästa de kan.
 • Vet du att pro Videografer lär sig ytterligare genom utforska nya dimensioner med att gå med i olika videografi föreningar och får därigenom erfarenheter från kollegor. De har också kostnader för sina dyra redigerings-datorer, telefonräkningar, elräkningar och studiohyra som skall ingå i video-tjänsten.
 • De deltar i olika seminarier bara för att hålla sig uppdaterad inom videokonsten.
 • Professionella Videografer kompromissar inte med kvaliteten på deras utrustning. De spenderar massor av kapital på att ha flera videokameror, objektiv, stativ, ljus/ljudutrustning för alla situationer.
 • De köper professionella licenser för programvaror som redigering, fotobearbetning, animering m.m. och har olika dyra backup lagringslösningar och många andra saker.
 • De kan ha ett litet team som arbetar med dem. Videografen betalar dem för deras arbete från sin inkomst, som senare skall ingå i beställarens video.
 • Det finns en unik stil i varje Videograf och det är därför varje filmning kan se annorlunda ut. De vet mycket väl hur man skapar en perfekt videobild vid varje tagning.
 • Genom sin erfarenhet med redigering vet de precis vad som skall ingå i videon och vet exakt vad som skall filmas och behöver därför inte gå omkring och filma meningslösa scener.
 • Erfarenhet är det enda som kan slå allt. Ett proffs har stor erfarenhet. De kan ge dig råd över ett antal saker som du inte kan besluta. De vet vad som är rätt och vad som kan gå fel.
 • Pro Videografer håller sig inte bara själva uppdaterade, utan också håller även sin utrustning uppdaterad med den senaste tekniken. De försöker alltid att matcha sina kunder smakriktningar perfekt.

Hoppas att du som har tagit sig tid att läsa den här kommer att få en bättre förståelse för varför professionella Videografer är dyra

SitoCAM Videotjänster rekommenderas av tidigare kunder!

Eftersom tidigare Fötertag är mycket nöjda rekommederar dom SitoCAM till sina kolegor!